Andreea Bănică, primele declarații despre problema la picior: "Nu am căzut"

 

Andreea Bănică, dezvăluiri exclusive despre problemele de la picior în primul interviu acordat după incident, în exclusivitate pentru Antena Stars. Cântăreața a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, și cum a fost posibil să ajungă să poarte o orteză la picior.

 

Potrivit declarațiilor făcute de Andreea Bănică, totul a pornit de la o durere la picior, care s-a dovedit a fi mai gravă decât părea la început. În urma unei radiografii, medicul i-a recomandat să poarte o orteză pentru a se recupera. Însă, cântăreața a fost nevoită să admită că nu știe de unde a provenit această durere la picior, pentru că nu a căzut și nici nu s-a lovit.

 

”Nu știu ce s-a întâmplat, pentru că nu am căzut, nu știu să mă fi lovit. M-am trezit cu o durere dintr-o dată”, a declarat Andreea Bănică.

 

Cu toate acestea, artista s-a arătat optimistă și a spus că se simte bine și că va fi nevoie și de o perioadă de recuperare. Potrivit acesteia, orteza va fi scosă în câteva zile, dar este posibil să fie nevoie să facă recuperare în continuare.

 

În timpul interviului, Andreea Bănică a făcut și dezvăluiri despre o altă situație care a îngrijorat-o în ultima perioadă. Cântăreața a cumpărat câteva legume din piață, dar a fost șocată de nivelul de nitrați pe care acestea îl conțineau. Ea a transmis un mesaj public, atrăgând atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă legumele otrăvite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest