Andreea Bănică, prinsă de Poliție în timpul unei partide de sex cu soțul: „Mi-a băgat lanterna în ochi”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bănică a fost prinsă de Poliție în timpul unei partide de sex cu soțul său, Lucian Mitrea. Cântăreața le-a vorbit cu lux de amănunte fanilor despre „peripeție”, cât și despre care au fost cele mai memorabile locuri în care a făcut dragoste cu partenerul de viață.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează, de departe, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de mai bine de 25 de ani, chiar înainte ca vedeta să împlinească vârsta de18 ani.

De-a lungul timpului, amorezii au experimentat fel și fel de situații... picante, pentru condimentarea relației, printre care și partide de sex în locuri publice. Așa se face că, recent, Andreea Bănică a recunoscut că a fost prinsă de polițiști în timp ce făcea sex cu Lucian Mitrea, pe dig.

Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare. (…). Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie? Și, o dată s-a mai întâmplat pe dig și a venit polițistul și mi-a băgat lanterna așa în ochi. Zii mă, ce obraznic, ce obraznic! Nu noi, noi eram bine!', a povestit artista în cadrul emisiunii TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest