Andreea Bănică se confruntă cu probleme respiratorii, la 3 luni de la operația suferită la nas. „Mergem înainte”

 

Andreea Bănică a suferit în urmă cu trei luni o operație la nas. Artista avea probleme de mai mult timp, însă a amânat momentul, aproape 5 ani. Acum, aceasta le-a transmis fanilor cum se simte.
 
Andreea Bănică a fost nevoită să ajungă pe masa de operație din cauza unei probleme mai vechi de sănătate. Timp de 5 ani, vedeta a tot amânat momentul, însă problemele de respirație îi dădea bătăi de cap. Vedeta a suferit o operație de septoplastie.
 
„Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt completă refăcută, dar mergem înainte”, spunea Andreea Bănică pe Instastory. 

„Am avut operație de septoplastie pentru a-mi rezolva problemele de respirație pe care le aveam de mult timp. Ajunsesem să dorm cu patru perne, stăteam aproape în șezut. E o operație pe care o amânam de 5 ani. M-a sunat medicul și m-a întrebat dacă pot să mă operez pe 1 iunie. L-am sunat pe Lucian, i-am spus, apoi l-am sunat pe medic. Am trei luni de când m-am operat, va mai dura opt luni-un an, atunci se așază, pentru ca e inflamația foarte mare”, a mai explicat Andreea Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest