Andreea Berecleanu, lecţii de stil de la cea mai elegantă femeie din România: „Ştirile impun o anumită ţinută” VIDEO

 

Andreea Berecleanu este, de departe, una dintre cele mai elegante femei din România. Cunoscută în calitate de prezentatoare TV a ştirilor de la Antena 1, vedeta şi-a conturat deja un stil propriu, pentru care este extrem de apreciată, motiv pentru care, nu puţini sunt cei care îi cer sfaturi când vine vorba de fashion.

Andreea Berecleanu şi-a definit propriul stil. Într-un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, prezentatoarea TV a mărturisit că este întotdeauna atentă la imaginea sa. Ştie cum sa combine articolele vestimentare, atât în funcție de textură, cât şi în funcţie de cromatică, pentru a crea o ţinută care să o reprezinte şi în care să se simtă bine.

"Este un stil clasic, cu influenţe romantice, cred că aşa îl pot caracteriza, cu elemente din moda ultimului an, în funcţie de ce se poartă, dar cu elemente, încerc să combin piesele pe care el am de foarte mulţi ani cu ce se poartă în anul respectiv. (...) Ştirile impun o anumită ţinută. La un eveniment care este peste zi eu mă îmbrac aşa, exact cum m-aş fi îmbrăcat într-o zi oarecare", a spus Andreea Berecleanu.

Celebra prezentatoare TV a menţionat şi faptul că se mândreste cu hainele şi accesoriile pe care le-a moştenit şi le consideră piesele de rezistenţă din garderoba sa. În cadrul aceluiaşi interviu, Andreea Berecleanu a mărturisit că are şi haine scumpe, dar pe care le consideră investiţii pe termen lung.

"Asta cu foarte mulţi bani e relativă. Există şi piese scumpe în garderoba mea, recunosc lucrul ăsta. Dar este o investiţie care durează în timp. Am (n.r. articole de la mama sau bunică), nu le port, dar am. Am o poşetă de la bunica mea pe care aş putea să o portă oricând ca un element vintage", a mai spus Andreea Berecleanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest