Andreea Berecleanu şi Sandra Soicescu sunt "Star Salvatorii"! Cele două prezentatoare au fost premiate la gala "Star Awards" cu ropote de aplauze

 
+2 click pentru
galerie

Categoria "Star Salvatori" din cadrul galei "Stars Awards" a fost câştigată de prezentatoarele Andreea Berecleanu şi Sandra Soicescu. Cele două se numără printre numele cele mai reprezentative ale posturilor de televiziune Antena 1 şi respectiv Antena 3. Vedetele au fost întotdeauna apreciate de public, pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

"Perioada '93 - '94 ne-a prins pe amândouă la Antena 1. Avem 20 spre 21 de ani, de când suntem în trust. Important este cum au trecut aceşti ani şi cât preţ punem pe meseria noastră, pentru care suntem făcute. Premiul din această seară este important pentru mine pentru că exprimă un vot popular, simpatia şi credibilitatea pe care le-am câştigat în ultimii ani. Premiul din această seară este foarte important", a declarat Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00, de la Antena 1 .


Cuvintele ştiristei au fost completate de cele ale colegei sale, Sandra Stoicescu. Vedeta Antena 3 a menţionat că îşi va dona premiul unei fetiţe de câţiva anişori, care a reuşit să învingă boala.

"Nu m-am simţit niciodată un star. Despre slavatori, aşa cum spunea şi Andreea, şi eu am vorbit ieri în plină operaţiune de salvare. La noi , meseria noastră se împleteşte între o lacrimă de râs şi o lacrimă de plâns.  Sara este cea care merită premiul acesta. Sara până în urmă cu 6 luni nu auzea, dar în această seară ea a dansat. sara nu este doar o micuţă care cu 8 luni în urmă, înainte de implantul cornear, nu auzea, luptă pentru implementarea controlului auditiv la naştere. Mulţumesc pentru premiu, am să i-l dau Sarei", a spus Sandra Stoicescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest