Andreea Esca, despre plecarea din televiziune! A mărturisit tot într-un interviu

 

Andreea Esca vorbește în premieră despre plecarea din televiziune. Vedeta a mărturisit ce planuri şi-a făcut.

O vezi zilnic la TV şi probabil te-ai gândit că într-o zi o să-i ia cineva locul. Ei bine, la 43 de ani, Andreea Esca a vorbit despre retragerea din televiziune şi despre cine are să-i ia locul.

"Ţine de cât le place oamenilor să se uite la tine şi cât îţi place ţie să faci asta. Trebuie să ai în vedere că poate la un moment dat nu o să mai fii atât de appealing din punct de vedere fizic. Adică, trebuie să te aştepţi ca într-o zi, pur şi simplu, să zică cumva, cineva: 'Da, nu ştiu, ni se pare că acum ar trebui să vină o fată de 35 de ani care să nu ştiu ce'. Cât o să mai pot şi cât o să mă mai plac şi cât o să mă mai placă alţii pe mine. Aici nu e o relaţie care ţine de nişte statistici, ştii... Mă uit şi la americani şi la francezi, au femei care au prezentat jurnalul până la 60 de ani. Cred că până la urmă despre asta-i vorba: relaţia pe care tu o clădeşti cu nişte oameni şi atunci oamenii ăia nu se mai uită la tine ca la un om care are 3 ani, 5 ani, 100 de ani. E un om cu care s-au obişnuit, au încredere", a explicat prezentatoarea TV într-un interviu.

Şi să nu credeţi că poate scăpa aşa cu una, cu două de meseria pe care o face cu atât de mult interes, de atâţia ani de zile.

"Acum nu ştiu câtă vreme, împlinisem 10 ani de la căsătorie sau ceva, aşa... Acum 20 de ani, eram în Veneţia şi romantic la o masă, noi doi, cu cadouri, cu frumos şi la un moment dat am văzut că a început să ia foc ceva vis-a-vis şi nu mai... s-a terminat cu petrecerea. Hai să mergem acolo , să vedem, cine, ce se întâmplă. Adică asta mi-e în sânge, nu pot să stau la plajă şi alături moare unul şi eu stau liniştită că eu am venit în concediu. Eu nu reuşesc întotdeauna să fiu aşa supportive pentru Alex cum e el pentru mine, dar încerc", a mărturisit Andreea Esca.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest