Andreea Hanca, complicații după naștere: „Am avut noroc, am fost la un pas de transfuzie”

 

Soția lui Sergiu Hanca a povestit în exclusivitate la Antena Stars prin ce a trecut după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil al cuplului.

 

Viața Andreei Hanca a fost în pericol imediat după ce a adus pe lume o fetiță de nota 10, cel de-al treilea copil al cuplului. Dacă nașterea prin cezariană s-a desfășurat fără probleme, iar copila este perfect sănătoasă, mămica a avut complicații destul de grave. Ea a povestit în exclusivitate la Antena Stars prin ce a trecut, spunând că viața i-a fost pusă în pericol din cauza hemoragiei abundente cu care s-a confruntat.

 

"În ziua operaţiei, când am născut prin cezariană, pe bebe au scos-o foarte repede şi sănătoasă, a primit nota 10. Am fost foarte fericită când am auzit-o plângând, pentru mine a fost un semn că ea e sănătoasă, asta e tot ce-mi doream să ştiu. Apoi din cauza anesteziei am adormit, în mod normal te trezeşti la reanimare şi ştii că totul e bine, însă eu m-am trezit tot pe masa de operaţie, m-am uitat la ceas şi ştiam că sunt de două ore pe masa de operaţie şi am ştiut clar că sunt complicaţii, pentru că altfel nu ar fi trebuit să fiu acolo. Am experimentat ce înseamnă să simţi că ai murit sau urmează să mori, a fost un şoc foarte mare pentru mine, am aflat apoi că am sângerat foarte mult în timpul operaţiei, organele mele erau sensibile. A durat mai mult până a reuşit doamna doctor să-mi oprească sângerarea. Am avut noroc, am fost la un pas de transfuzie, dacă nu reuşea la timp să oprească sângerarea. În spital a fost totul ok, pentru că eram pe calmante, dar când am ajuns acasă le-am resimţit din plin şi a fost nevoie să fiu repusă pe calmante, pe perfuzii.", a povestit Andreea Hanca, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

Mămica a trecut cu bine peste moment, este într-o perioadă de refacere, dar cel mai important pentru ea este că fetița este perfect sănătoasă și în plus, foarte cuminte: "Datorită perfuziilor pe care încă le fac, sunt funcţională. Aştept momentul în care să spun că sunt bine şi să pot să spun asta cu tărie. Momentan fac tot ce trebuie ca să fiu cât de cât ok. (...) E incredibil cum copiii colaborează cu noi atât de frumos, au grijă de bebelină. Bebelina e un înger, nu face nimic decât să doarmă şi să mănânce. Şi lucrul ăsta mă ajută foarte mult, pentru că dacă ea nu ar fi fost ok, mi-ar fi fost mult mai greu, dar este foarte cuminte, doarme, şi faptul că e sănătoasă e un vis îndeplinit. Doar asta mi-am dorit, să fie sănătoasă. Corpul meu era atât de sensibil pentru că pe toată perioada sarcinii a protejat sarcina, bebelina a avut tot timpul tot ce i-a trebuit. Corpul meu a ajutat-o să iasă sănătoasă şi să nu aibă nicio problemă."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest