Andreea Hanca, confesiuni la Antena Stars despre cea de-a treia sarcină: „Nimic din ce mâncam nu se păstra, vomitam și apa!”

 

Soția fotbalistului a dat detalii dintre cele mai intime în legătură cu perioada în care a fost gravidă. Prin ce calvar a trecut.

 

Andreea și Sergiu Hanca au luat decizia în această vară să revină în țară din Polonia, fotbalistul plecând de la Cracovia pentru a semna cu Craiova. După un început bun de campionat, acesta a ieșit treptat din vederile lui Mirel Rădoi, în ultimele partide fiind rezervă neutilizată, între acestea numărându-se derby-urile cu CFR Cluj și FCSB. Este foarte posibil ca problemele pe care le-a întâmpinat soția cu sarcina să-l fi afectat și pe jucătorul evaluat la 1 milion de euro.

 

Cea de-a treia sarcină a Andreei Hanca nu a fost tocmai ușoară. În exclusivitate la Antena Stars, soția lui Sergiu Hanca a povestit calvarul prin care a trecut. Femeia a precizat că tot ceea ce mânca vomita, nici măcar apa nu o putea digera. Sarcina toxică a țintuit-o la pat pentru o periadă destul de mare, de trei luni de zile.

 

”Cea de-a treia sarcină a venit cu câteva situații mai neplăcute. A fost o sarcină toxică. S-a terminat toxicitatea sarcinii, în luna a 4-a, la 16 săptămâni. Dar, de la șase săptămâni și până la 16, a fost îngrozitor. Am stat doar în pat, nimic din ce mâncam nu se păstra, vomitam tot ce băgam în gură, chiar și apă. Nu puteam nici măcar să mă hidratez, am stat trei luni de zile la pat”, a povestit Andreea Hanca.

 

Inițial, Andreea Hanca a vrut să nu-l îngrijoreze pe soțul ei cu problemele cu care se confruntă, mai ales că acesta avea la vremea respectivă un program încărcat, fiind inclusiv convocat la naționala României. În cele din urmă, acesta a aflat, speriindu-se când a văzut în ce stare se află femeia pe care o iubește.

 

”Eu n-am vrut să îi spun, am vrut să îl menajez. A fost perioada când era la Națională, avea meciuri importante și n-am vrut să-i spun. Când am ajuns în iulie la el și m-a văzut, și-a dat seama că este ceva foarte grav, pentru că eu niciodată nu am fost așa. S-a speriat puțin. Aveam crize atât de mari și în crizele alea, singura persoană de care aveam nevoie era el”, a mai spus Andreea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest