Andreea Hanca știe rețeta unui mariaj perfect:„Dacă schimbi balanța asta va interveni ceva neplăcut!”

 

La Antena Stars, soția lui Sergiu Hanca a explicat care este secretul în cuplul său, unul pe care puțini parteneri reușesc să-l aibă în vedere.

 

Andreea Hanca a vorbit despre căsnicia fericită pe care o are alături de fotbalistul Sergiu Hanca, într-un interviu acordat Antena Stars. Ea a explicat cum poate dăinui o relație. În multe cupluri, atunci când apar copii, aceștia devin prioritatea numărul unu. Andreea consideră că este o abordare greșită, iar partenerul de viață trebuie să rămână tot timpul pe primul loc, copiii reprezentând doar o completare a iubirii dintre cei doi.

 

„Așa am fost crescută de părinții mei: soțul și soția să-ți fie pe primul loc. Dacă consolidezi o căsnicie frumoasă, apoi totul vine natural și frumos. Copiii vin ca o completare a iubirii tale. Toate se îmbină. Dacă tu cumva schimbi balanța asta, apar copii în viața ta și le dai mai multă atenție decât îi dai soțului, atunci cu siguranță va interveni ceva neplăcut”, a explicat Andreea Hanca la Antena Stars.

 

Andreea a reiterat că abia așeaptă ca înțelegerea dintre Hanca și gruparea poloneză la care activează să se încheie, astfel încât să poată să-și împlinească visul de a se muta într-o țară mai caldă, sătulă fiind de frigul din Polonia.

 

„După trei ani de stat în Polonia la frig, ne-am dat seama că noi vrem să trăim într-o țară foarte caldă și am zic că anul acesta ne vom decide unde ne vom muta. Am început să studiem țări, orașe. Ne vom muta într-o țară caldă, unde ne vom și stabili. Ne-am făcut noi calculul că el (nr. Sergiu Hanca) va termina în 2025, iar Zian atunci o să facă 7 ani și îmi doresc să ne mutăm chiar atunci, ca el să-și înceapă școala acolo unde ne vom muta”, a mai spus Andreea Hanca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest