Andreea Liptak, despre relația cu Răzvan Spiridon: ”Sunt cea mai norocoasă femeie din lume!”

 

Andreea Liptak a povestit cum a decurs începutul relației cu jurnalistul. Cei doi s-au întâlnit într-o redacție.

Andreea Liptak și Răzvan Spiridon sunt împreună de mai bine de două decenii. Frumoasa blondină a povestit în cadrul unui podcast cum a început relația cu jurnalistul. Ea spune că inițial s-au ignorat timp de câteva luni, dar totul a luat o altă turnură când s-au întâlnit în afara redacției. Răzvan a fost cel care a făcut primul pas. Andreea Liptak a mărturisit că se îndrăgostea de Răzvan Spiridon cu fiecare lucru pe care îl spunea, iar lucrurile deveneau mai serioase.

„Așa, a apărut un telefon ca din senin, întâi mi-a scris un email pentru că el este un gentleman și nu a îndrăznit să mă sune. Nici nu cred că mai aveam numărul. Am zis că „Doamne, Răzvan Spiridon îmi scrie”, ok, ne-am văzut, sigur. Țin minte că eu eram în sesiune la a doua facultate și învățasem foarte mult. Am avut un examen la engleză și voiam să mă deconectez. Am zis că ieșim la un suc, mai povestim…El m-a plăcut pe mine din prima, de când a venit în redacție, dar nu mi-a dar niciun semnal niciodată. Din punctul ăsta nici nu am remarcat. Eu mă îndrăgosteam de el cu fiecare propoziție pe care o spunea, nu-mi venea să cred că eu nu-l văzusem pe el până atunci”, a spus Andreea Liptak la podcastul „Altceva” moderat de Adrian Artene.

Vedeta a mai spus: „Cred că sunt cea mai norocoasă femeie din lume. În primul rând pentru că avem o comunicare extraordinară. La un moment dat, am trecut printr-o perioadă furtunoasă și cu presiunile din presă, a fost greu. Ne aliniam destul de greu unul cu celălalt și am cerut să luăm o foaie și un pix, împărțim în două și să scriem ce așteptări avem, unde nu rezonez. A zis să facem lista, eu am scris multe. I-am zis să nu se supere, dar asta aș vrea să iei în considerare. Când i-am spus să scrie, a dat foaia deoparte și a spus că el nu vrea să schimbe nimic la mine. Mi-am dat seama cât de mic am putut să gândesc în clipa aia”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest