Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie de un prezentator celebru: "Vrei să fii soţia mea?"

 

Andreea Mantea radiază de fericire de când a devenit mămică şi face tot ce poate pentru ca băieţelui ei să nu îi lipsească nimic. Chiar dacă a ales să îl crească pe copilul său singură, bruneta nu duce lipsă de admiratori.

Andreea Mantea a fost prezentă la marea finală a "Mireasă pentru fiul meu", unde a fost o adevărată apariţie de senzaţie. Vedeta s-a îmbrăcat într-o rochie lungă roşie, care nu a rămas neobservată. Un prezentator celebru a îngenuncheat în faţa ei şi a cerut-o în căsătorie.

Este vorba despre Răzvan Botezatu, prezentatorul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, iar el a postat fotografia pe contul său de socializare.

"Andreea Mantea, vrei să fii soţia mea? Încă o nuntă la "Mireasă pentru fiul meu"," a scris Răzvan Botezatu, în dreptul fotografiei.

Iar răspunsul brunetei a venit chiar la comentariile imaginii. Andreea nu a stat prea mult timp pe gânduri şi a acceptat propunerea lui Răzvan Botezatu.

" 'Da', vreau", a scris ea.

Fotografia celor doi a scris peste o mie de like-uri din partea fanilor, în doar câteva minute. Câţiva dintre admiratori au crezut propunerea lui Răzvan, iar alţii şi-au dat seama că a fost o glumă ce avea legătură cu evenimentul la care se aflau.

Sâmbătă seara, a avut loc marea finală a sezonului 4 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest