Andreea Mantea, mesaj dur pentru Cristi Mitrea: "Nu şi-a văzut copilul şi nici nu o să-l vadă!"

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Mantea a luat atitudine! Sătulă de toate speculaţiile făcute în presă, bruneta roagă ca numele ei şi al băieţelului adus pe lume să nu mai fie asociate cu cel al lui Cristi Mitrea. Haideţi să vedem ce a deterimat-o să ia această decizie radicală.

Mai ceva ca-n filme! Aşa am putea caracteriza relaţia dintre Andreea Mantea şi Cristi Mitrea. S-au iubit, iar din rodul iubirii lor a apărut David. Chiar dacă au pus capăt relaţiei înainte să se nască micuţul, cei din jur au sperat că se va petrece o minune şi că de dragul copilului, Andreea şi Cristi vor ajunge la sentimente mai bune.

Dar, din păcate, nu a fost deloc aşa! Au trecut câteva săptămâni de când Andreea a adus pe lume un băieţel de nota zece, dar tatăl lui nici măcar nu şi-a văzut pruncul. Sătulă de speculaţii, vedeta a s-a hotărât să lămurească situaţia.

"Am spus-o și o mai spun o dată: Încă din luna a 6-a de sarcină, drumurile noastre s-au separat. Definitiv. Fiecare având prioritățile lui. Și nu credeam că o să spun asta vreodată, dar este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Nici nu vreau să îmi imaginez unde s-ar fi ajuns dacă nu se întâmpla așa. Faptul că am rămas însărcinată este o minune și o să îi mulțumesc lui și lui Dumnezeu toată viață!", a declarat Andreea într-un cominicat de presă.

Este o femeie puternică, o mamă singură care îşi doreşte tot ce este mai bun pentru copilul ei. Pentru Andreea, Cristi Mitrea este istorie.

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest