Andreea Mantea s-a operat estetic într-o zonă... intimă?

 
+2 click pentru
galerie

Ce nu fac femeile pentru frumuseţe? Burlăciţa noastră vrea să fure inimile bărbaţilor şi să arate perfect . A ales să-şi facă o intervenţie de lipoaspiraţie cu laser pentru a scăpa de un strat neplăcut de grăsime dintr-o zonă văzută momentan numai de ea.

Andreea Mantea se pregăteşte intens pentru show-ul "Burlăciţa" şi aşteaptă cu nerăbdare să defileze printre masculii ce se vor bate pentru inima ei.

"Am venit la domnul doctor să mă ajute să scap de anumite părţi inestetice, de care mă chinui să scap de la începutul anului şi nu reuşesc. Am încercat să ţin o dietă, m-am apucat de sport, am încercat tot, dar nu am reuşit, aşa că singura soluţie pe care am găsit-o este această lipoaspiraţie cu laser. Această zonă de care eu vreau să scap se află într-o zonă a corpului unde nu mă pozează paparazzii, unde nu se uită nimeni. Doar eu văd de fiecare dată când mă dezbrac şi mă deranjează foarte tare", a declarat Andrea Mantea pentru emisiunea "Acces direct".

Mai multe detalii despre intervenţie puteţi afla astăzi, în emisiunea Simonei Gherghe, începând cu ora 17.00, la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest