Andreea Mantea, sărut pasional pe plajă cu iubitul pe care l-a ținut ascuns timp de cinci ani! FOTO

 

Andreea Mantea este protagonista unei frumoase povești de dragoste de mai bine de cinci ani, însă nu s-a afișat niciodată cu bărbatul care i-a furat inima... până acum. Vedeta a făcut publică o fotografie cu iubitul ei în timp ce se sărutau pasional pe plajă.

Andreea Mantea și-a surprins admiratorii cu o poză extrem de rară. După ce s-a tot vehiculat că vedeta nu și-a refăcut viața după despărțirea de tatăl copilului ei, iată că adevărul este cu totul și cu totul altul, iar bruneta este într-o relație serioasă de cinci ani.

Gestul de a publica o fotografie cu bărbatul pe care l-a ținut ascuns jumătate de deceniu vine în urma speculațiilor precum că relația de cinci ani s-a încheiat. Astfel că Andreea Mantea a vrut să le demonstreze tuturor că este fericită și împlinită, în continuare, alături de iubitul misterios.

Imaginea publicată de Andreea Mantea pare desprinsă dintr-un film de dragoste. Cadrul de poveste a avut loc în vacanța în care au plecat ea, fiul ei și iubitul de care este îndrăgostită de atâția ani.

Vezi această postare pe Instagram

❤️❤️❤️ #FullMoon🌕 #LastDayOfSummer☀️

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea) pe

Nu vrea să îi dezvăluie identitatea

După ce a făcut publică ipostaza romantică în care s-a afișat alături de bărbatul misterios, admiratorii Andreei Mantea au început imediat să o ia la întrebări privind identitatea acestuia, însă bruneta s-a abținut de la comentarii și nu a vrut să dezvăluie cine este bărbatul care i-a pus inima pe jar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest