Andreea Maria a vorbit la Antena Stars despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Să mergi pe linie dreaptă pentru a împlini ceea ce-ți dorești”

 

Zâna Surprizelor a dat detalii despre relația pe care o are de mai bine de 5 ani cu Adrian Brâncoveanu. Ce sacrifii a făcut bărbatul pentru a fi alături de ea.

 

De mai bine de 5 ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Vedeta are la activ trei căsnicii, care au eșuat, toate încheindu-se cu divorț. Dar se pare că de data asta, bruneta a reușit să îi găsească relația potrivită pentru ea. Adrian Ionuț Brâncoveanu s-a născut în 1985, la Focșani, unde părinții lui dețin mai multe proprietăți, printre care și ocasă cu vie și livadă.

 

Pentru a fi împreună cu prezentatoarea TV, Adrian Brâncoveanu a făcut o serii de sacrificii, renunțând inclusiv la serviciul său din străinătate. În excusivitate la Antena Stars, vedeta a vorbit despre relația cu bărbatul: ”Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale.”

 

Iubitul Andreei Marin este diplomat. Potrivit informațiilor din biografia profesională Adrian Brâncoveanu înainte de a fi consul a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc. S-a lansat în afaceri apoi, dețânând o firmă, pe care a închis-o însă în anul 2007. ”E mare lucru, pentru că există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea. Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut.”, a mai spus Andreea Marin în interviul acordat Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest