Andreea Marin, declarații exclusive despre nunta cu Adrian Brâncoveanu: “E vorba despre un proiect inovativ”/ VIDEO

 

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cele mai solide, dar și unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Astfel că deși sunt de ceva timp împreună, nu foarte multă lume cunoaște detalii din intimitatea relației lor. Iar după ce vedeta a îmbrăcat o rochie albă, mulți s-au întrebat dacă nu care cumva cei doi s-au căsătorit în secret.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Andreea Marin a dezvăluit de ce a îmbrăcat, de fapt,  rochia albă cu care s-a forografiat pe contul său de socializare. Potrivit spuselor sale, ținuta nu a fost cea specifică unei nunți, așa cum s-a speculat, ci pentru a marca un nou proiect inovativ pe care l-a demarat.

”E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printr-o alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă, sunt imagini superbe, foarte frumoase. Fotografiile sunt tare frumoase, multe in ipostaze moderne, altele în ipostaze vintage, e un concept care va aduce la lumină o inovație și în curând veți afla de ce această invoație stochează amintiri de o viață întreagă”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

Cât despre viața de familie cu Adrian Brâncoveanu, cât și despre ideea de a deveni mamă pentru a doua oară, Andreea Marin a spus că nu exclude nimic din ideile de mai sus.

„Când o vrea Dumnezeu. (...)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a spus Andreea Marin în interviul acordat Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest