Andreea Marin, detalii neştiute despre divorţul de Ştefan Bănică Jr! Cât de mult a fost afectată fiica lor: „Nu e de ajuns”

 

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au fost, fără doar şi poate, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Chiar şi aşa, există detalii pe care nu foarte mulţi le cunosc din interiorul relaţiei lor. Unul dintre acestea fiind chiar modul în care Violeta, fiica celor doi a asimilat divorţul părinţilor săi.

În toate apariţiile sale publice, Andreea Marin o aduce în prim plan pe fetiţa sa, Violeta şi povesteşte despre cât este de fericită şi cât de frumos trăieşte într-un mediu armonios. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost încă de la început roz.

În urmă cu 6 ani, Ştefan Bănică şi Andreea Marin au încheiat mariajul de 7 ani pe care l-au avut, din urma căruia a rezultat Violeta. Într-un interviu, acordat pentru viva,ro, vedeta a povestit cât de mult a fost afectată micuţa de separarea părinţilor săi:

„Nu poate fi ușor, dar nici nu cred în soluția unui cuplu care nu împărtășește aceleași valori și sentimente, pe termen lung. Doar prezența fizică a ambilor părinți acasă nu e de ajuns. Sigur, nu e o soluție ideală ca fiecare să își vadă de drumul său, dar poate fi, în final, o soluție mai bună decât cea despre care tu îmi vorbeai, compromisul. Violeta știe că are doi părinți care o iubesc, o sprijină și comunică de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important” a spus Andreea Marin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest