Andreea Marin, dezvăluiri exclusive despre relația cu bărbatul iubit: „Este un om special”/ VIDEO

 

Andreea Marin a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a făcut dezvăluiri despre relația cu bărbatul iubit! Vedeta și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de aproape patru ani, dar au preferat să își țină povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor.

Recent, Andreea Marin și iubitul său au fost nevoiți să îsi schimbe destinația pentru vacanța pe care o plănuiseră, după ce le-au fost anulate zborurile pe ultima sută de metri. Iar pentru că nu au mai putut ajunge în Italia, cei doi amorezi au ales un loc mai aproape de țară în care să se relaxeze, astfel că au optat pentru Croația - țara cu „peisaje ireale cu cascade, lacuri cu apă limpede și cu urcuș în inima muntelui săpat în timp” după cum o descria Andreea Marin.  

În cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, Andreea Marin a mărturisit că s-au relaxat și s-au simțit minunat, chiar dacă vacanța începuse cu stângul. "Am plecat că am vrut să fim doar noi și într-un loc apropiat de cel care este pe sufletul nostru. Sunt aproape patru ani de când suntem împreună. Așa am făcut, așa am simțit.” a spus Andreea Marin.

Detalii despre relația cu bărbatul iubit

Deși este una dintre cele mai cunoscute personalități din spațiul public, când vine vorba de viața privată, Andreea Marin este extrem de discretă. Însă în cadrul interviului oferit pentru Antena Stars, vedeta a dat puțin din casă, în ceea ce privește relația lui Adrian Brâncoveanu atât cu ea, cât și cu fiica ei, Violeta.

„Este un om special. Ne dorim să plecăm și cu Violeta, iar acum căutăm să vedem unde am putea merge, ca ea să fie în siguranță. Pentru că asta își dorește fiecare părinte și să se și bucure de vacanță. E joacă atunci când suntem noi trei în vacanță. Ei doi complotează împotriva mea, că nu prea mă pricep la jocuri. Cineva trebuie să fie și disciplinat.” a mai spus Andreea Marin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest