Andreea Marin, îndrăgostită până peste cap! Ce gest neașteptat a făcut pentru iubitul ei

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Marin este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu! Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a făcut pentru iubitul ei un gest la care nimeni nu se aștepta. Este pentru prima dată când face acest lucru în mod public!

Iubitul Andreei Marin a împlinit 35 de ani, iar vedeta a ținut să îi transmită un mesaj emoționant. Este pentru prima dată când „Zâna” își declară iubirea pentru un bărbat din viața ei, în mod public.

Andreea Marin a descris fericirea pe care o trăiește zi de zi, de mai bine de trei ani, alături de partenerul său: ”Te trezești într-o zi îmbrățișând un om drag și înțelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet pornește firesc din colțul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”, a transmis Andreea Marin.

E clar că Andreea Marin și-a găsit liniștea și este mai fericită ca niciodată, în bratele lui Adrian. Chiar dacă mulți nu credeau în dragostea lor din cauza diferenței de 10 ani, se pare că formeazăm unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și se înțeleg de minune.

Ce spune "Zâna" despre căsătorie

”Da, cred în căsătorie. Potrivirea între oameni este, e adevărat, o loterie. Momentele în care viețile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor. Dacă ai întâlni același om când a trecut mai mult prin viață, poate că destinul relației ar fi altfel sau dacă el te-ar întâlni pe tine când s-ar dovedi că ești mai înțeleaptă”, a declarat Andreea Marin, conform Viva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest