Andreea Marin, infectată cu Covid 19. „N-a fost o plăcere!”

 

Unde s-a infectat vedeta cu coronavirus, ce simptome a avut și cum se simte în prezent.

 

Coronavirus nu ține cont de statut social ori profesional. Sunt numeroase vedete din showbiz-ul românesc care au fost infectate cu virusul mortal chinez. Marcel Pavel ori Monica Anghel, Adelina Pestrițu, Andreea Esca, Irina Loghin și Elena Merișoreanu, toți au trecut prin boala începutului de deceniu. Ultima care s-a adăugat acestui lung șir este Andreea Marin.

 

În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a dezvăluit că s-a infectat cu virusul în străinătate, unde a fost plecată pentru filmări. De altfel, mai mulți membri ai echipei de producție au fost detectați cu Covid 19, a mărturisit Andreea Marin. Din fericire, pentru că a fost vaccinată, a trecut destul de ușor prin boală și nu a fost necesară spitalizarea.   

 

„Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă. La un moment dat n-am mai putut să stau și m-am ridicat din pat. Am trecut și eu prin această experiență a COVID-ului de curând. N-a fost o plăcere. Mare parte din echipa cu care am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat, s-a îmbolnăvit. Probabil s-a transmis foarte ușor această variantă de la unul la altul. Și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă”, a povestit Andreea Marin.

 

Ea apreciază că a scăpat ușor de varianta Delta a noului coronavirus și datorită faptului că și-a luat măsuri preventive și s-a vaccinat. Andreea Marin s-a confruntat în cele două săptămâni cu dureri de cap, de mușchi, de corp, febră, dar și dureri de gât. După ce a învins lupta cu virusul care face din ce în ce mai multe victime pe întreg globul pământesc, vedeta a mers la medic pentru un control specializat.

 

”Am fost păzită totuși de vaccin. Apoi am ajuns la spital să-mi fac analizele, după ce am trecut prin boală, să mă asigur că totul e bine pulmonar. Am înțeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie trasă de medici, la nivel mondial, cât de mare este diferența atunci când ești vaccinat”, a adăugat Andreea Marin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest