Andreea Marin, iritată de cei care nu respectă distanțarea socială! Ce a pățit in vacanța cu iubitul său

 

Andreea Marin tună și fulgeră din cauza oamenilor care nu respectă distanțarea socială. Recent, vedeta a fost într-o vacanță de vis cu iubitul său, în Croația, însă a rămas cu un gust amar din cauza unei experiențe neplăcute pe care a trăit-o.

Vacanța Andreei Marin și a iubitului său nu a fost deloc una lipsită de peripeții. Odată ajunși în aeroport li s-au anulat biletele de zbor și au fost nevoiți să se orienteze rapid spre o altă destinație în care să celebreze împreună ziua de naștere a lui Adrian Brâncoveanu. Însă altceva a scos-o din minți pe „Zână”.

În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit că nu a deranjat-o atât de tare faptul că zborul le-a fost anulat, cât a iritat-o experiența pe care a trăit-o în interiorul avionului. Andreea Marin a observat faptul că anumite companii aeriene nu respectau regulile de distanțare socială, menite să protejeze sănătatea oamenilor în contextul pandemic.

„Nu asta m-a deranjat în mod special, ci lipsa respectării regulilor, pe care nu le-aş numi de “distanţare socială”, ci de bun simţ, în situaţia dată. Sau de respect pentru sănătatea fiecărui om şi pentru a celor din jur.” a dezvăluit Andreea Marin.

Odată ajunși în Croația, Andreea Marin s-a arătat impresionată de seriozitatea croaților și de modul în care tratează pandemia de coronavirus. Vedeta a avut cuvinte de laudă, atât la adresa unei companii de aviație croate, cât și la adresa firmelor de transport din Croația.

„Apoi, în Croaţia, în hoteluri, în taxiuri, la terase, practic oriunde, toţi cei care ofereau servicii purtau măşti, mănuşi, oricât de cald era afară, magazinele cu spaţii prea mici erau închise, de câte ori se schimba clientul, scaunul, masa sau şezlongul erau dezinfectate în faţă acestuia, iar tot ce era necesar pentru menţinerea igienei îţi era oferit gratuit la orice pas”, a mai spus vedeta pentru Click!.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest