Andreea Marin, mai pregătită ca niciodată să devină mămică, din nou! „E un dar"

 

Andreea Marin este protagonista unei povești de dragoste discretă, dar intensă. Astfel că „Zâna” abia așteaptă să devină mamă pentru a doua oară, alături de partenerul său de viață, care îi este alături de câțiva ani.

În ciuda diferenței de vârstă de un deceniu, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se înțeleg extraordinar și formează unul dintre cele mai solide cuplurin din showbiz-ul românesc. După trei ani de relație, cei doi sunt mai pregătiți ca niciodată să treacă la următorul nivel și să devină părinți.

Și chiar dacă deocamdată nu și-ar dori să se căsătorească, Andreea Marin a dezvăluit că o încântă ideea să aibă un copil cu partenerul său de viață. În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, vedeta a mărturisit că își dorește să rămână însărcinată cu Adrian Brâncoveanu, dar lasă îndeplinirea visului în mâna lui Dumnezeu. Mai mult de atât, „Zâna Surpizelor” a mai spus că Violeta, fiica pe care o are cu Ștefan Bănică Jr., ar fi extrem de fericită să mai aibă un frățior sau o surioară.

”E un dar pe care îl primești sau ba​Ne mai dorim un copil, dar Dumnezeu este acolo sus și îmi doresc să fie cu mâna pe umerii noștri. (...) Violeta ar reacționa foarte bine, sunt convinsă”, a spus Andreea Marin la Antena Stars. 

Cine este Adrian Brâncoveanu pentru Andreea Marin

Andreea Marin și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, bărbatul care a făcut-o să uite decepția pe care a suferit-o după divorțul de Tuncay Ozturk. Mai mult decât atât, Zâna Surprizelor a oferit un interviu, în urmă cu ceva timp, pentru click.ro, în care a mărturisit că bărbatul de lângă ea este plin de calități și că în ciuda funcției pe care o are, dragostea lor nu poate fi răpusă de nimic.

„Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine (sexul, n.r.) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, spunea Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, potrivit click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest