Andreea Marin, mai sexy ca niciodată! Cum a mers la cumpărături „Zâna”! Imagini interzise cardiacilor VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate şi cunoscute vedete din showbiz-ul românesc! Cunoscută pentru eleganţa şi pentru stilul extrem de feminin cu care s-a afişat până acum, vedeta i-a uimit pe toţi cu ultima apariţie, în public.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Andreea Marin, în cadrul unei sesiuni de cumpărături, aşa cum nimeni nu ar fi crezut că o va vedea. Cu un decolteu adânc cu care a reuşit sa le taie respiraţia reprezentanţilor sexului puternic, vedeta a făcut o adevarată declaraţie de stil.

Andreea Marin a surprins la capitolul vestimentar. Într-o salopetă tip army, cu bocanci negri în picioare, frumoasa bruneta a încins imaginaţia tuturor bărbaţilor, dar nu datorită outfit-ului pe care a decis să îl îmbrace, ci a decolteului generos afişat.

După ce a terminat sesiunea de cumpărături, Andreea Marin s-a urcat la volanul bolidului său de lux. Şi-a aranjat toate plasele cu care a ieşit din supermarket, pe scaunul din dreapta şi s-a făcut nevăzută pe străzile din Bucuresti.

A vrut să se sinucidă

Andreea Marin a vorbit despre una dintre cele mai negre perioade ale vieţii ei. În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, a oferit detalii despre depresia din cauza căreia a vrut să îşi pună capăt zilelor.

"A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicaţie, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm", a declarat Andreea Marin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest