Andreea Marin, momente de meditaţie şi linişte! A avut parte de o vacanţă de vis alături de iubitul ei

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Marin s-a refugiat într-unul dintre cele mai liniştite şi frumoase locuri din Grecia. Mai precis, la Mănăstirea Meteora, acolo unde a fost acompaniată de iubitul său şi unde au petrecut momente de vis împreună.

Andreea Marin a vizitat cele mai frumoase locuri din Grecia. Iar pentru că nu este necunoscut faptul că îşi pune nădejdea în puterea divină, vedeta s-a rugat atât pentru ea, cât şi pentru cei apropiaţi. Mai mult de atât, iubitul său i-a fost alături pas cu pas, aşa că amândoi au profitat de pelerinajul la una dintre cele mai cunoscute mănăstiri din lume.

"Mănăstirile Meteora, crescute parcă pe vârfuri de stânci, acolo unde rugile sunt atât de limpede auzite în cer. Rămas bun, Atena, mulțumesc pentru balsamul pentru minte și suflet, Meteora! Următorul pas: pe insulă visată! Și cum nu sunt omul care să stea doar la soare, ci îmi place și să explorez, să aflu lucruri noi, să simt cultura, istoria, obiceiurile și energia pozitivă a locului, ce insulă îmi recomandați? Să vedem dacă se potrivește cu alegerea mea", a scris Andreea Marin pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest