Andreea Marin, o mămică exigentă! Ce reguli i-a impus fiicei sale, Violeta: „Nu îmi place ce se întâmplă acolo” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Marin se bucură de o chimie şi o relaţie extrem de bună cu fiica ei, Violeta. Deşi are numai 11 ani, vedeta i-a impus celei căreia i-a dat viaţă, un set precis de reguli pe care trebuie să le respecte, inclusiv şi după vârsta de 18 ani.

Andreea Marin încearcă să îşi protejeze fiica, aşa cum ştie mai bine. Cu un comportament destul de restrictiv, vedeta are foarte multă grijă de Violeta, încât aceasta nu are voie sa frecventeze cluburile şi nici nu este de acord cu distracţie de tip teribilist care se petrece acolo.

Într-un interviu acordat, pentru Viva.ro, Andreea Marin a povestit cum ar reacţiona dacă fiica ei ar vrea sa meargă în cluburi, după vârsta majoratului. „Sunt refractară, recunosc! Sunt mai mult decât refractară, nu îmi place ce se întâmplă acolo, nu am siguranța că lucrurile sunt pe direcția bună. Eu cred că există alte variante de distracție. Împreună cu prietenii, bineînțeles!

Da, deja se întâmplă asta! (n.r. Violeta iese cu prietenii la film) Noi, părinții, sunt cei ce îi ducem până acolo și îi aducem și acasă. (..,) A terminat cu nota 10 pe linie anul. Are notă maximă, pe linie. Face școala în limba engleză, face și limba română, dar toate sunt studiate în limba engleză. E foarte ambițioasă și mă bucură lucrul acesta. E la fel de bună la toate, dar va trebui să aleagă. O văd înclinată spre actorie” a mărturisit Andreea Marin, pentru viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest