Andreea Moldovan, mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu micuţul: „Mă simt efectiv copleşită”

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Moldovan a devenit mamică pentru a doua oară! Extrem de emoţionată, vedeta este în culmea fericirii pentru darul pe care i l-a dat Dumnezeu, mai precis pentru băieţelul sănătos pe nume Petru.

Andreea Moldovan este cea mai fericită femeie! Vedeta a publicat un mesaj care a stârnit mii de reacţii, în mediul virtual. Mesajul a însoţit o imagine ce a imortalizat momentul imediat ce a ieşit din sala de naşteri, iar cu un zâmbet larg pe buze, aceasta s-a fotografiat cu micuţul în braţe.

"Livrez fericire si sunt complet îndragostită de el! 💙 Mă simt efectiv copleșită de emoție, plină de dragoste si nesperat de fresh după aceasta întâlnire absolut superbă de care am avut parte 🥰 Poza este făcută imediat cum am ieșit din sala de nașteri, ieri, cam pe la ora asta. 🤗 Ești perfect, Petru! Welcome to our team!", a scris Andreea Moldovan. 

A întâmpinat probleme în timpul sarcinii

"Eu mi-am dorit să nasc natural şi la prima sarcină. Îl monitorizăm, fac injecţii. Eu ar trebui să fac mişcare foarte multă, între 5000 şi 10 000 de paşi în fiecare zi. Mi-a dat-o! Sarcina asta mi-a dat-o! Pe prima nu am simţit-o. Acum am două viteze: încet şi pe loc. (...) Nasc la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie. Atelierul merge. Am pofte, dar au fost în prima parte. Am poftit la toate mâncărurile româneşti. Acum sunt numai pe asiatic şi pe picant, ultra picant. Mănânc picant în general, dar nu aşa la orice masă. Nu mai am voie să călătoresc acum. Nu o să mai sterilizez atât de tare, îi spun oficial mamei că n-o mai aştept cu spirtul la uşă. O să fim mai relaxaţi, clar", a spus Andreea Moldovan. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest