Andreea Moldovan, prima imagine cu toţi membrii familiei sale! Cum arată vedeta după ce a născut/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Moldovan este în culmea fericirii după ce a devenit mamă pentru a doua oară! Vedeta a publicat joi primul tablou de familie în patru, alături de cele mai importante persoane din viaţa ei, iar fericirea care se citeşte pe chipul său este de nepreţuit.

Andreea Moldovan a devenit mămica unui băieţel extrem de sănătos. Iar pentru că debordează de încântare, a simţit să împărtăşească sentimentul suprem cu admiratorii săi. Vedeta a postat o imagine pe una din reţelele sociale pe care este activă, în care se afla pe patul de spital, dar înconjurată de cele mai importante fiinţe din viaţa sa: soţul, fiica şi cel mai mic membru al familiei, Petru.

"Cele mai sincere poze sunt cele pe care le facem pentru noi, în care părul nu stă cum trebuie, în care suntem o leacă obosiți și se vede, în care nu avem cămașa aranjată la dungă, dar în care zâmbetele spun tot! 😁Pentru mine așa arată fericirea în offline 👨‍👩‍👧‍👦 Familia mea e perfectă atunci când nu e “picture perfect”! ", a scris Andreea Moldovan. 

A avut o sarcină cu probleme

"Eu mi-am dorit să nasc natural şi la prima sarcină. Îl monitorizăm, fac injecţii. Eu ar trebui să fac mişcare foarte multă, între 5000 şi 10 000 de paşi în fiecare zi. Mi-a dat-o! Sarcina asta mi-a dat-o! Pe prima nu am simţit-o. Acum am două viteze: încet şi pe loc. (...) Nasc la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie. Atelierul merge. Am pofte, dar au fost în prima parte. Am poftit la toate mâncărurile româneşti. Acum sunt numai pe asiatic şi pe picant, ultra picant. Mănânc picant în general, dar nu aşa la orice masă. Nu mai am voie să călătoresc acum. Nu o să mai sterilizez atât de tare, îi spun oficial mamei că n-o mai aştept cu spirtul la uşă. O să fim mai relaxaţi, clar", a spus Andreea Moldovan. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest