Andreea Perju, vacanță într-o destinație de poveste cu familia! Unde a ales vedeta să se distreze VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Este vara, bine îmi pare! După premisa asta funcţionează şi Andreea Perju. Cea supranumită în showbiz-ul românesc drept „Blonda lui Bendeac”  se bucură din plin de soare şi de cei dragi. Cunoscută din emisiunea comică în care a interpretat diverse roluri alături de multe nume din industria actoriei, Andreea Perju a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor.

Putem spune că pauza de pe platourile de filmat i-a priit!  Cu corp de sirenă, un bronz uniform şi un zâmbet molipsitor, Andreea Perju a postat zeci de fotografii din vacanţa de vis, în care se află alături de persoanele dragi.

Dar nu s-a retras definitiv din industria unde şi-a făcut un nume. Ci din contră. Decisă să se perfecţioneze, blonda îşi pregăteşte treptat revenirea în spectacolele de teatru. Totodată, frumoasa actriţă a ales să îşi consume timpul liber în familie, alături de cele două fetiţe ale sale şi să transforme un vis mai vechi, în realitate.

Astfel încât, Andreea Perju şi-a investit toate economiile de 70.000 de euro într-un local cu specific italienesc şi conform declaraţiilor sale, deja roadele au apărut.

“Mi-am dorit ca în acest restaurant să pun ceea ce nu am găsit eu în alte restaurante, client fiind. Cred că așa cum pot fi o actriță foarte bună, pot fi și un manager foarte bun. Investiția s-a ridicat la o sumă considerabilă și cred că a fost în regulă să investesc într-o altă pasiune. Începutul m-a dus undeva la vreo 70.000 de euro, după care a fost în continuare investiție, pentru că un restaurant nu are cum să meargă din primul moment, are nevoie de timp și ca toți clienții să prindă încredere în tine și în ce faci acolo, dar acum este un restaurant care susține cheltuielile și care este un business profitabil. Nu a fost construit de la zero, este un spațiu închiriat, pe care l-am amenajat așa cum ne-am dorit noi, după sufletul nostru”  a declarat în urmă cu ceva timp, pentru Libertatea, Andreea Perju.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest