Andreea Podărescu, bătută de concubina fostului partener: “Am căpătat un politraumatism cranian”/ VIDEO

 

Războiul dintre Andreea Podărescu și tatăl copilului ei a căpătat proporții de neimaginat! În scandalul celor doi a intervenit și concubina bărbatului care a bătut-o păr pe cea supranumită “Prințesa Bucureștiului”, fără niciun motiv!

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Andreea Podărescu a dezvăluit că nu mai există cale de înțelegere cu tatăl copilului ei. Pe lângă faptul că se ocupă singură de tot ce înseamnă educație și creșterea micuțului, bruneta nu încasează niciun leu din alocația celui mic, iar asta pentru că toți banii intră în contul fostului partener.

„Nu mi se pare normal să i se facă această nedreptate copilului meu care face 3 ani. Și de trei ani tatăl lui îi oprește drepturile de la stat. Nu mai vorbim de pensia alimentară pe care nui-a plătit-o niciodată. Nu vrea să returneze suma de 7000 de ron. Nu vrea să facă asta. Preferă să se ducă la pușcărie. Bani care au fost deciși de instanță să îi fie returnați.Am de gând să îl dau în judecată. Nu mi se pare corect ca alocația de la stat să o încaseze tot el. Adică eu mă ocup de el total și pe el nu îl interesează nimic.” a spus Andreea Podărescu pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, bruneta a mărturisit că a fost bătută cu bestialitate de concubina fostului partner de viață, fără niciun motiv, chiar în fața propriei locuințel Andreea Podărescu a dezvăluit că totul a avut loc de Sf. Nicolae, după ce băiatul ei și-a vizitat tatal.

“Copilul fusese în vizită la el. au venit să mi-l aducă la 10 dimineața și era ziua de Moș Nicolae. Am coborât cu o cutie de bomboane ca să îl întâmpin, iar el m-a jignit în fața copilului și a zis că dacă are chef, gagica lui mă rupe în bătaie.

M-am îndreptat către mașina unde era concubina, nici măcar nu m-am apropiat de mașină și am întrebat-o care este problema. În secunda doi, a sărit efectiv peste mine. Nu am apucat să mă apăr pentru că țineam cutia de bomboane și m-a doborât la pământ. Am căpătat un politraumatism cranian” a mai spus Andreea Podărescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest