Andreea Podărescu, despre viața personală: ”Tot timpul este cineva care-mi aduce fericire”

 

Bruneta pare să iubească din nou, după ce a trecut cu bine de o mare decepție în plan sentimental.

 

Andreea Podăreanu s-a despărțit de tatăl copilului ei, dar se pare că acum are pe cineva care i-a readus zâmbetul pe buze. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a vorbit despre viața sa personală, lăsând să se înțeleagă că este implicată iarăși într-o relație. Dar, nu a spus-o direct, cu subiect și predicat, lăsând loc la unele interpretări.

 

”Bineînţeles, în viaţa mea tot timpul există cineva care îmi aduce fericire, dar principala persoană care îşi dăruieşte această fericire sunt eu. Adică eu îmi dăruiesc mie fericire şi clipe frumoase, prin iubirea pe care mi-o ofer mie, pentru că cel mai important este să ne iubim noi pe noi ca să putem fi la rândul nostru iubiţi de cei din jur. Întotdeauna în viaţa mea au existat persoane care mi-au dăruit iubire, fie copilaşul meu, fie familia mea, fie altcineva.”, a spus Andreea Podărescu la Star News. .

 

Andreea Podărescu susține că a învățat o lecție importantă din relația precedentă pe care a avut-o și care nu s-a dovedit o alegere tocmai potrivită. De acum înainte nu-și va mai expune viața intima: ”În acest moment, eu prefer să nu mai vorbesc despre viaţa mea personală pentru că în trecut am făcut-o şi nu a fost de bine. Aşa că prefer ca lucrurile frumoase să le ţin doar pentru mine ca să mă pot bucura pe deplin de ele. Viaţa este imprevizibilă şi dacă nu este nimic bătut în cuie în această lume, pe acest pământ. Doar Dumnezeu ştie care ne este de fapt destinul fiecăruia. Nu am cum să mă pronunţ eu în vreun fel că mi-am găsit marea iubire, că mi-am găsit jumătatea pentru că am mai spus-o şi în trecut şi nu a fost să fie, chiar dacă pe moment am simţit acest lucru. Nu mă voi mai exprima în niciun fel, mă bucur de clipele pe care mi le dă Dumnezeu.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest