Andreea Raicu şi-a arătat adevărata faţă! "Oamenii îmi recomandă să mă machiez"

 

Andreea Raicu şi-a arătat adevărata faţă! Vedeta are curajul să iasă din casă fără nicun strop de machiaj şi aparent nu este afectată de răutăţile celor din jur.

Atunci când eşti în showbiz, nu există carieră fără mici bârfe şi răutăţi. Prin asta trece orice vedetă. În acest "stil de viaţă" se regăseşte şi Andreea Raicu care le-a dat o replică celor care comentează despre cearcăne sau despre coafura pe care o are.

"Oamenii îmi recomandă să mă machiez, se miră că am cearcăne sau că nu-mi stă părul impecabil. Cum de îmi permit să fac publice poze aşa... neprelucrate? Eu sunt o femeie de 37 de ani. Da, am zile când sunt obosită şi am pungi sub ochi şi părul e ciufulit şi nu port stilettos şi nici rochii cu trenă. Da, sunt om normal nu o păpuşă Barbie. Prefer să respect realitatea înainte de a construi castele de nisip din fond de ten şi pudră. Da, vă mărturisesc că ani de zile şi pe mine m-au complexat cearcănele pe care le am", a scris Andreea Raicu pe blogul său.

Cine este Andreea Raicu
Andreea Raicu este o vedetă de televiziune din România. A debutat ca model câștigând câteva importante concursuri de modelling apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca Big Brother și Megastar. Este percepută ca un „fashion icon”, un promotor al stilulul și bunului gust în vestimentație.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest