Andreea și Sergiu Hanca, vacanță fără copii la Dubai! „2022 a fost un an foarte greu pentru noi”

 

Andreea și-a dorit să petreacă timp de calitate doar cu soțul ei, după ce au avut un an de-a dreptul zbuciumat.

 

Nu a fost cel mai ușor an pentru Andreea și Sergiu Hanca. Vedeta a dat naștere celui de-al treilea copil al cuplului, în vreme ce fotbalistul a întâmpinat o serie de dificultăți după transferul înapoi în Superligă, la Universitatea Craiova, unde a fost lăsat luni bune în afara lotului de fostul antrenor al echipei oltene, Mirel Rădoi. Pentru a-și încărca bateriile pentru anul care abia a început, cei doi soți au plecat în vacanța de iarnă în însoritul Dubai. Doar ei doi, fără copii. Andreea a profitat și de faptul că, din cauza unor probleme de sănătate, nu a putut-o alăpta pe mezina familiei, drept urmare a lăsat-o în grija bunicilor. În exclusivitate la Antena Stars, Andreea a vorbit despre vacanța din Dubai și a făcut o retrospectivă a anului care s-a încheiat.  

 

„Am fost în vacanță, tocmai ce ne-am întors. Ne-am bucurat de soare și de căldură, ne bucurăm că și aici am găsit soare. În luna noiembrie am născut cel de-al treilea copil, o fetiță. Am făcut sărbătorile împreună, am zis să profităm și să mergem într-o vacanță doar noi doi. 2022 a fost un an foarte greu pentru noi”, a spus Andreea Hanca la Antena Stars.

 

Soția fotbalistului nu a putut să o alăpteze pe micuța, astfel că a putut să o lase în grija bunicilor, alături de ceilalți doi copii ai cuplului: „A fost puțin ciudat că stai cu bebele tot timpul în prima perioadă a vieții lui. Am putut să facem asta fiindcă, de data aceasta nu am mai putut să alăptez din cauza problemelor de sănătate pe care le-am avut, dar și la naștere. A trebuit să iau niște medicamente care nu mi-au permis să mai alăptez. A fost mai ușor să fug câteva zile”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest