Andreea Spătaru, apariţie incredibil de sexy! A băgat boala în masculii de pe plajă

 
+2 click pentru
galerie

Atrăgea toate privirile şi cucerea toţi bărbaţii prin simpla ei apariţie. S-a făcut fată cuminte însă, după ce şi-a găsit jumătatea. Dar, ştiţi cum e vorba: năravul din fire n-are lecuire. Chiar dacă acum este mămică, tot bagă în boală toţi masculii de pe plajă.

S-a făcut fată cuminte, dar a rămas la fel de sexy. Andreea Spătaru atrage toate privirile chiar dacă a devenit soţie şi mămică. Pe plajă e de-a dreptul fierbinte! Blonda s-a distrat în vacanţă alături de soţ şi de cea mică.

Andreea Spătaru s-a retras de ceva vreme din lumea showbiz-ului, însă asta nu înseamnă că blondina nu are grijă de felul în care arată. Blonda şi-a postat pe contul de socializare mai multe fotografii din vacanţă. Frumoasa vedetă arată demenţial în costum de baie şi nici nu ai spune că a şi născut între timp. Cât despre relaţia cu soţul... pare că focul pasiunii nu s-a stins, ba dimpotrivă.

Fanii sunt de-a dreptul topiţi după vedeta lor preferată! La doar câteva minute de la postări, vedeta a primit câteva sute de like-uri, dar şi comment-uri care mai de care mai drăgăstoase!

Urmăriţi imaginile din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest