Andreea Tonciu a primit de la soțul ei bani în plic: „Așa e în familia Niculescu”

 

Vedeta a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre cadourile pe care le-a primit de ziua ei și excursiile pe care le are programate la început de an.

 

Andreea Tonciu este o femeie împlinită, cel puțin din punct de vedere financiar. Vedeta și-a sărbătorit ziua la un restaurant de fițe din București, acolo unde s-a intersectat cu reporterii Antena Stars. Bruneta a primit primul cadou la miez de noapte, din partea bărbatului care-i este alături. Pe lângă o sărutare acesta i-a dat un plic cu bani, ca să își ia ceea ce-și dorește.

 

„Am optat să petrec alături de familia mea, de soțul meu, de sora mea, de fiica mea, și în premieră alături de tatăl meu pentru că nu este obișnuit cu petrecerile. Facem în familie, mama este plecată din țară, dar bineînțeles, că m-a sunat și mi-a urat toate cele bune. Am început aseară cu soțul meu, la ora 12:00 noaptea a venit în cameră și mi-a dat un pupic și un plic cu bani.

Așa e în familia Niculescu, nu se mai poartă să-mi dea cadouri. Îmi iau eu ce vreau. Astăzi mi-am făcut cadou acest sacou care mi-a plăcut mie foarte mult foarte mult. Așa este când îți faci ziua cu puține persoane nu prea primești cadouri. Eu mă mulțumesc cu cadouri de la familia mea și cu un simplu “La mulți ani!”a declarat Andreea Tonciu, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

Andreea Tonciu a vorbit și despre excursiile pe care le are programate la începutul lui 2023. Ea se va duce în Turcia, dar și în Maldive.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest