Andreea Tonciu, declarații fară predea despre infidelitate: „Bag divorț și mă recăsătoresc”

 

Andreea Tonciu este una dintre cele mai sincere personaje din lumea mondenă. Vedeta spune tot ce are pe suflet atunci când se întâmplă ceva în viața ei, lucru pe care l-a făcut și de această dată! Bruneta a oferit declarații fără perdea despre infidelitatea soțului! 

Andreea Tonciu și soțul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. însă de-a lungul timpului au existat mai multe zvonuri, precum că lucrurile dintre ei nu sunt tocmai roz. Mai mult decât atât, la un moment dat  au existat speculații precum cei doi au divorțat în secret!

“Normal, ca în orice cuplu, te cerți din lucruri banale. Dar ca să ajung la divorț, chiar nu. Eu mă cert cu soțul meu că mi se pare că este cam dezordonat și mă deranjează foarte rău chestia asta. Mă apucă nervii. Și mai sunt certuri ca în orice cuplu.” a dezvăluit Andreea Tonciu pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Andreea Tonciu a recunoscut că este dispusă să treacă peste multe obstacole pentru iubrea vietii ei. Mai ales, că ea și Daniel, au o fetiță, însă se pare că există și un motiv peste care bruneta nu ar putea să treacă și anume infidelitate.

Vedeta a mărturisit că dacă soțul ei ar înșela-o imediat. Și asta nu este tot. Dacă ar exista o separare între cei doi, Andreea Tonciu își dorește să se recăsătorească, dar nu cu oricine, ci cu un turc.

„Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că îl părăsesc, asta pentru că avem un copil împreună. Totuși, dacă vreodată aud că umblă cu una bag divorț și mă recăsătoresc cu un turc”, a spus Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest