Andreea Tonciu, despre sărbătorile din copilărie: „Nu mai este nimic cum era pe vremea mea”

 

Bruneta consideră că mai degrabă asistăm la o involuție și la pierderea tradițiilor de Crăciun. Ce diferențe a remarcat vedeta după ce a făcut o comparație cu modul în care se desfășurau sărbătorile în perioada în care era o copilă.

 

Andreea Tonciu, 36 de ani, a făcut o analiză a modului în care decurgeau sărbătorile în perioada în care era o copilă comparativ cu modul în care se desfășoară acum. Vedeta apreciază că asistem mai degrabă la o involuție și la pierderea tradițiilor, fiind nostalgică a anilor 90. În exclusivitate la Antena Stars, brunet a rememorat cum erau sărbătorile când era mică.

 

„Deci erau foarte frumoase, nu mai sunt, bine, nu mai este nimic cum era pe vremea mea, zăpadă, colinde, ne duceam la colindat, abia îl așteptam pe Moșul, deci era foarte, foarte frumos. Acum, de sărbători primești colindul și trebuie să dai bani. Înainte dădeai portocale, covrigi, era altfel, era ca o tradiție, dar acum s-a schimbat”, și-a adus aminte focoasa brunetă.

 

Vedeta se mândrește cu faptul că a deprins din familie arta culinară: „În fiecare an făceam același lucru, împodobeam bradul, făceam mâncarea care trebuie de Crăciun și da, la mine în familie se gătește românește foarte bine. De aceea știu și eu să gătesc, pentru că am văzut că în familia mea se gătea mult. Eu mă declar o bucătăreasă desăvârșită. Mai mult eu o ajutam pe mama la pregătiri, pentru că mie îmi place să gătesc, surorii mele nu-i place să gătească. Ea gătește, dar așa cu greu”.

 

Nostalgică, Andreea Tonciu și-a adus aminte de banii primiți de la bunici:„În copilărie, eu eram o fire foarte... mă mulțumeam cu orice. Orice îmi plăcea, dar cadou să fie, săream în sus, mă bucuram, nu aveam treabă. Nu sunt o fire fițoasă. Pe mine mă răsfățau mamaie și tataie, ei mă răsfățau mai mult decât mama și tata, iar eu cu ei dormeam, cu ei stăteam. Lor le ceream bani și a doua zi mă duceam cu copiii din curte la magazin și le cumpăram la toți câte ceva. Eu sunt foarte darnică și tot timpul am fost așa”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest