Andreea Tonciu, dezvăluire-bombă de ziua ei: " Îmi doresc un bebe, aşa, la foc automat!"

 
+2 click pentru
galerie

Este una dintre cele mai simpatice vedete din showbiz şi doar prin simpla ei apariţie face furori. Astăzi este ziua ei de naştere, iar Andreea Tonciu, căci despre ea este vorba, are dorinţe mari şi este hotărâtă să îşi schimbe viaţa.

"Fac 29 de ani, am venit aici să organizăm un eveniment. Ziua mea a fost foarte frumoasă, am avut foarte multe întâlniri cu prietenii mei. Joi dau de băut, toată echipa Antena 1 şi Antena Stars este invitată.

Îmi primul rând, Îmi doresc un iubit, doi îmi doresc un bebe, cu acel iubit. Repede, repede să vină bebele, aşa la foc automat. Pai mâine poimâine fac 30 de ani, până în 30 de ani îmi doresc să rămân însărcinată. Deci la anul, pe vremea asta, o să fiu cu burta la gură. Cam atât, că în rest am de toate.

Am fosta agitată de dimineaţă, iar acum sunt obosită. Nu mă interesează fostul meu iubit, chiar nu m-a sunat şi nu vreau să mă sune. Trecutul chiar nu mai prezintă interes. De 8 luni de zile sunt singură, am mulţi pretendenţi, dar nu am întâlnit niciunul să îmi pună capac," a spus Andreea Tonciu, la emisiunea "Star Magazin", de la Antena Stars.

Aflaţi cum a fost surprinsă Andreea de ziua de ei, urmărind materialul de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest