Andreea Tonciu își mărită sora: ”Este foarte timidă și cuminte. Da, i-am găsit partener!”

 

Soră mai mare și grijulie, Andreea Tonciu a făcut tot posibilul să o vadă pe mezina Lorena la casa ei. Și, se pare, i-a ieșit. Vedeta a oferit detalii despre eveniment în exclusivitate la Antena Stars.

 

Nu este prima oară când Andreea Tonciu afirmă că își dorește să o vadă pe sora ei mai mică, Lorena, măritată. Iar de această dată, din câte se pare, visul vedetei prinde contur. Pentru că aceasta a afirmat, în exclusivitate la Antena Stars, că i-a găsit mezinei partener și că aceasta se va căsători „cât de curând”. Anunțul a fost făcut de către Andreea Tonciu la botezul bebelașei lui Nicole Cherry.

 

Bruneta a precizat că nunta Lorenei nu va avea loc în România, ci în străinătate, dar nu în America, țară pe care sora ei a vizitat-o de șapte ori. Cu toate acestea, vedeta nu a precizat cu exactitate unde va avea loc marele eveniment, preferând să mențină suspansul cel puțin în privința locației.

 

„Este foarte timidă și foarte cuminte. Chiar cât de curând o să se mărite. În exclusivitate aici, la voi, da, o să o mărit pe sora mea cât de curând. Da, da, i-am găsit partener. Nunta nu va avea loc în România, vom face o nuntă ca în povești. Undeva departe. Nu, a fost de șapte ori (nr. în America), cred că nu mai vrea să o mai duc o dată”, a mărturisit Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest