Andreea Tonciu, operată de urgență! "Acum sunt bandajată"

 

În ultimele zile, Andreea Tonciu nu a mai fost deloc activă pe rețelele de socializare, așa cum obișnuia, iar astăzi i-a anunțat pe fanii săi de pe Instagram că trebuie să le povestească prin ceea ce a trecut.

Bruneta susține că i-a apărut ceva în jurul ochiul, ca un fel de coș, însă nici pe departe nu era vorba despre un coș. Ea susține că nu a băgat prea mult de seamă și s-a gândit că totul va trece de la sine, astfel că a mers la salon pentru a se pensa, iar acolo cosmeticiana a umblat la acel semn. La puțin timp vedeta a avut însă parte de un șoc. Ochiul i s-a umflat, iar aceasta susține că arăta ca și cum ar fi fost bătută.

”Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el. Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesupt și pleoapa, zici că eram bătută”, a spus Andreea Tonciu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest