Andreea Tonciu tună și fulgeră, după ce Oana Zăvoranu s-a luat de aspectul ei fizic: „Mie mi-ar fi rușine!”

 

După ce Oana Zăvoranu a comentat pe marginea aspectului fizic al Andreei Tonciu, făcând referire la forma nasului pe care aceasta îl avea, înainte să se opereze, bruneta i-a dat replica!

Andreea Tonciu tună și fulgeră pe Oana Zăvoranu, după ce vedeta s-a legat de modul în care arăta înainte să apeleze la rinoplastie.

 „Ce e înalt ca formă de relief?”.  „Fostu’ tău nas…”, a fost descrierea cu care a venit însoțită imaginea cu Andreea Tonciu publicată de Oana Zăvoranu pe contul său de socializare.

Andreei Tonciu i-a dat replica Oanei Zăvoranu

Enervată la culme de gluma pe care „Querida” a făcut-o pe baza formei nasului ei, Andreea Tonciu a izbucnit și i-a transmis un mesaj dur Oanei Zăvoranu. Bruneta le-a mărturisit admiratorilor că nu înțelege cum este posibil ca oamenii să se lege de cineva pe baza aspectului fizic, atunci când ei se află în situații mai grave de atât.

”Sunt foarte siderată de anumite persoane, oameni, femei bărbați care nu au ce sa facă și își pierd timpul dând niște comentarii foarte urâte. Mă judecă, îmi vorbesc foarte urât și eu chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persoană când tu ești mai grav”, a spus Andreea Tonciu!

Mai mult de atât, Andreea Tonciu a ținut să precizeze că unul dintre motivele pentru care anumite persoane se iau de ea este faima pe care o are, dar chiar și așa, niciodată nu o vor putea pune la pământ prin comentarii răutăcioase.

”Ce ați face dacă n-ar exista Andreea Tonciu. Tonciu e șmecheră și Tonciu o să fie șmecheră toata viața ei. Pe mine efectiv nu mă interesează ceea ce spuneți, sunteți penibili când judecați o femeie. Mie mi-ar fi rușine. Nu pot să mă prefac, n-aș putea în viața mea să fiu o prefăcută. Ce înseamnă asta? Nu realizați ce se întâmplă?”, a mai spus bruneta, pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest