Andrei Andrei, replică neaşteptată: "Vin fete la mine şi îmi spun: 'Doamne, dar ce fund frumos ai! Nu mă laşi să ţi-l ating?' "

 
+2 click pentru
galerie

Bărbatul cu cel mai sexy posterior din lume spune tot! Fiecare apariţie la piscină a lui Andrei Andrei crează furtuni emoţionale în inimile domnişoarelor. Cum este, ca bărbat, să fii agăţat de reprezentantele sexului frumos, ne spune chiar burlacul.

Andrei Andrei a intrat în direct la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a spus cum ar trebui să îl abordeze o domnişoară care-l place.

"Mai vin domnişoare să se bage în seamă cu mine: "Doamne Andrei, dar ce fund frumos ai, nu mă laşi să ţi-l ating?" Nu, glumesc, îţi dai seama. De fapt, vin la mine: "Bună, Andrei ce faci? Te-am văzut la televizor?" Deocamdată tot burlac sunt, pentru că nu a venit nicio fată la mine o replică mai interesantă. Nu am fost cuplat cu nicio domnişoară dinasta celebră. (...) Pai ca să mă cucerească o fată, ar trebui să fie mai îndrăzneaţă, că eu sunt mai timid. Doamne, dar fiţi naturale fetelor, eu sunt cel mai superficial om din lume, uitaţi-vă la mine! (...)  Domnişoarelor să mă cautaţi pe site-ul meu şi dacă veniţi cu o replică interesantă, poate ne cuplăm, poate facem dragoste," a spus Andrei Andrei, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest