Andrei Păunescu ține cu dinții de averea marelui poet! Care este cel mai de preț lucru lăsat de acesta

 

Scandal mare pe averea lui Păunescu! Andrei ţine cu dinţii de ce i-a lăsat tatăl său şi nici nu se gândeşte să împartă cu sora lui! Declaraţiile lui sunt extrem de dure!

Andrei Păunescu a vorbit pentru Antena Stars și a dezvăluit ce se întâmplă după ce a aflat că are o soră secretă.

”Din păcate, este o rușine pentru familia noastră că se întâmplă asta.  Acest membru nou al familiei da dreptate celor care ne-au avertizat că vine după avere. Aceste lucruri odioase se întâmplă, dar pe noi nu trebuie să ne deranjeze. Din păcate, asta este.

 În loc să aibă remușcări că n-a venit până a murit tata sau că n-a venit la spital când tata a fost pe moarte și s-a stins, aceasta rudă a noastră, această rudă biologică a noastră vine și măsoară cu centimetrul tablouri, preșuri, obiecte de pe pereți și nu mai termină cu măsuratul”,
a spus bărbatul. 

Dar, până la urmă, ce le-a rămas? Ce au mai exact de împărţit?


”Lucruri materiale nu au rămas atât de multe. Au rămas în primul rând niște lucruri spirituale și faptul că el ne-a învățat să facem lucruri pe care le facem și după moartea lui și viața noastră din asta este compusă. Dar dacă vorbiți de lucruri materiale se întâmplă că am la piept un ultim cadou pe care mi l-a facut, acești ochelari. Despre acești ochelari care au fost ultimul lui cadou în 2010. Sunt un cadou neprețuit și chiar am scris o poezie despre ei.

Au circulat tot felul de sume, de evaluări care mai de care mai aberante. 4 milioane, 3 milioane, 5 milioane, făcute așa în colț de strada de... Tata ne-a lăsat și ceva palpabil. Cine nu a fost lângă tata în timpul vieții lui nu are ce să continue pentru că nu a existat acolo”,
a mai spus Andrei pentru ”Star Magazin”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest