Andrei Ștefănescu, amănunte neștiute din relația de prietenie cu Liviu Vârciu: „Știm exact ce poate fiecare”

 

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu formează un duo de senzație în televiziunea românească și deși se numără printre preferații tuturor, puțini sunt cei care cunosc amănunte din relația lor de prietenie!

Andrei Ștefănescu a dezvăluit că experiența pe care a trăit-o cu Liviu Vârciu în „Asia Express” a reușit să le consolideze prietenia și să le transforme, într-un mod pozitiv, relația.

„Și noi ne-am întors schimbați de acolo, traumatizați de-a dreptul din ce am văzut acolo, pentru că am văzut sărăcie foarte mare, oameni triști care, totuși, atunci când li se cere ajutorul, reacționează imediat.

Experiența asta ne-a schimbat percepția despre ceea ce înseamnă viața, de fapt. (...)  Într-adevăr, cu Liviu am reușit să am o chimie, să ne simțim din prima, dintr-o privire, știm exact ce poate fiecare.” a spus Andrei Ștefănescu pentru viva.ro.

Mai mult decât atât, Andrei Ștefănescu a dezvăluit că ori de câte ori are o problemă, alături îi este Liviu Vârciu, care se ocupă să îî ridice moralul și viceversa.

„Lumea ne iubește, am reușit să creăm această legătură între noi, astfel încât, atunci când unul cade, celălalt să fie sus și invers. Contează foarte mult lucrul ăsta. Și, bineînțeles, să lași și partea naturală a lucrurilor, firescul fiecăruia.” a mai spus Andrei Ștefănescu pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest