Andrei Ștefănescu, atac dur la adresa Oliviei Steer, după ce a fost acuzat că minte în privința infectării cu COVID-19: „Cât de câine să fii”

 

Andrei Ștefănescu a pus-o la zid pe Olivia Steer după ce l-a acuzat că minte în privința rezultatului pozitiv al infectării cu noul coronavirus. Moderatorul „Showbiz Report” a răbufnit în cadrul unei emisiuni, în direct, din cauza atacurilor directe care au venit din partea soției lui Andi Moisescu.

Andrei Ștefănescu a explicat cum a fost nevoit să se interneze de urgență din cauza bolii crunte, în direct la „Sinteza Zilei” de la Antena 3, iar lucrurile care s-au spus după ce a vorbit despre calvarul prin care trece au fost de-a dreptul aberante.

”Nu am făcut rău nimănui. Nu am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, nu mi-am dorit să fiu pozitiv, nu mi-am dorit să fiu criticat, nu mi-am dorit să promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur și simplu am povestit întâmplarea mea. Sunt extrem de dezamăgit!”, a declarat el.

Mai mult decât atât, artistul a dezvăluit că a clacat și a început să plângă în momentul în care a citit acuzațiile care i se aduc, mai ales din partea Oliviei Steer. Soția lui Andi Moisescu se află  printre persoanele care neagă existența COVID-19, motiv pentru care l-a ironizat crunt pe Andrei Ștefănescu pentru declarațiile pe care le-a făcut după ce a aflat că este infectat. „Când nu-ți înveți bine rolul și nu ai timp nici de repetiții, că te cheamă ăștia deja pe scenă” a fost reacția acidă a Oliviei Steer, unul dintre promotorul mișcării anti-vaccin în România.

Furios din cale-afară din cauza reacției Olivia Steer, Andrei Ștefănescu a reacționat dur și a pus-o la pământ pe Olivia Steer: ”Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. Eu am dormit cu băiețelul meu în pat fiind bolnav, pentru că nu am știut, că așa este nenorcita asta de boală, asimptomatică la mine. Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?”, a adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest