Andrei Ștefănescu, hulit în parc, după ce a fost vindecat de COVID-19! „O să mă înjure și o să mă acuze”

 

Andrei Ștefănescu a fost hulit în parc, după ce a fost externat din spital! Ce trebuia să fie o zi relaxantă alături de fiul său, după ce a fost vindecat de COVID-19, s-a dovedit a fi un moment total neplăcut!

Andrei Ștefănescu a fost diagnosticat cu coronavirus în urmă cu două săptămâni. După ce a urmat un tratament și a stat sub atenta supraveghere a medicilor, prezentatorul de la Antena Stars a scăpat, într-un final, de chinul prin care a trecut și a fost externat.

Imediat cum a ajuns acasă, artistul și-a dorit să se relaxeze alături de cel mic, în parc, însă a avut parte de o mare neplăcere. Andrei Ștefănescu a fost “ochit” de o doamnă care știa că a fost infectat cu COVID-19 și a început să îl tragă la răspundere pentru prezența din parc.

”Astăzi am ieșit într-un parc și cineva chiar m-a gonit. Am ieșit cu băiețelul un pic în parc pentru că de atâtea zile nu l-am mai văzut și mi-a fost dor să ies cu el. O doamnă mai în vârstă, nu o judec, este părerea dânsei, mi-a zis ”Tu ce cauți în parc? Am văzut că ești bolnav. Nu mai puteai să stai câteva zile în casă?” I-a răspuns că am ieșit din spital și sunt sănătos. Am început să discutăm și s-a relaxat un pic, dar primul instinct pe care l-a avut a fost de a mă îndepărta și m-a certat efect că stăteam în parc”, a povestit prezentatorul.

Andrei Ștefănescu a dezvăluit că se aștepta să se confrunte cu asemenea situații, mai ales după ce au fost lansate numeroase teorii ale conspirației vizavi de infectarea lui cu COVID-19.

”Am fost sigur că așa se va întâmpla, chiar și în spital le-am spus apropiaților mei și într-adevăr lucrurile încep să se simtă. Astăzi a fost prima mea ieșire și s-a întâmplat. Sunt convins că și pe la magazine sau altundeva, cineva o să mă înjure, o să mă acuze că fac parte dintr-o organizație, dintr-un plan”, a adăugat Andrei Ștefănescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest