Andrei Ștefănescu și soția lui au divorțat! Amănunte exclusive despre despărțirea celor doi!

 
+2 click pentru
galerie

Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, au divorțat, după șapte ani în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună. Spynews.ro a obținut amănunte exclusive despre despărțirea celor doi!

Andrei Ștefănescu și Antonia au decis să meargă pe drumuri separate, la doar un an de când au spus un mare „Da”, în fața ofițerului stării civile. Anunțul despărțirii a fost făcut de amândoi pe conturilor lor de socializare, unde le-au vorbit urmăritorilor despre decizia pe care au luat-o împreună.

Prezentatorul TV a dezvăluit că au divorțat la notar, după ce au luat decizia în cursul verii trecute, iar totul a fost pe cale amiabilă. Cât despre micuțul Ayan, fiul lor va locui în continuare alături de mama lui, iar Andrei Ștefănescu îl va vizita în fiecare zi pentru a nu-i simți absența.

”Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri.
Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai.
Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze. Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan.
Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum.
Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri. In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea. Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!”
, a fost mesajul scris de Andrei Ștefănescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest