Andrei Ștefănescu, ținut la distanță de oameni, după ce s-a vindecat de COVID-19! „Nu se vor opri aici”

 

Chiar dacă a fost declarat vindecat de COVID-19, Andrei Ștefănescu a fost tras la răspundere în parc pentru că se plimba cu fiul lui, iar lucrurile nu s-au oprit aici. Prezentatorul TV a vorbit despre reticența oamenilor pe care o au vizavi de el, după ce a fost externat din spital.

Nici bine nu a ieșit din spital, că Andrei Ștefănescu a fost criticat de o doamnă din parcul în care se plimba cu fiul lui de faptul că a ieșit din casă. După ce prezentatorul i-a explicat că a fost declarat vindecat și că nu mai reprezintă niciun pericol pentru societate, femeia a înțeles. Însă artistul este sigur că nu va fi un caz izolat!

Andrei Ștefănescu a mărturisit că deja se confruntă cu o reticență din partea oamenilor care îl întâlnesc pe stradă și păstrează o distanță mult mai mare decât ar fi normal de el.

„Mă așteptam. Am tot vorbit cu prieteni și eram sigur că se va întâmpla așa și că ne vor înjura și ne vor da afară de prin locații. Unii cred, alții nu. Unii stau de la distanță mai mare decât mine decât obicei sau decât ar trebui normal. Va mai dura și lucrurile nu se vor opri aici. Oamenii sunt temător. Noi care am fost în situatia asta, avem de suferit cel mai mult.” a spus Andrei Ștefănescu pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, prezentatorul emisiunii „Showbiz Report” a dezvăluit că în timpul spitalizării nu a prezentat niciun simptom, dar cu toate acestea, a respectat planul de tratament recomandat de medici, așa cum trebuia.

„Mi-a fost greu din toate punctele de vedere. Am fost în situația în care am fost, nu știam ce se întâmplă sau ce urmează, toate lucrurile sunt necunoscute la o astfel de boală. Ideea că nu stai cu familia și că trebuie să stai singur e grea. Tot asimptomatic am rămas. Nu am avut nimic în perioada spitalizării, dar am luat un tratament preventiv, pentru că așa trebuie.” a mai spus artistul. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest