Andrew și Tristan Tate formulează plângeri penale împotriva presupuselor victime: primele declarații ale avocaților!

 

Milionarii britanici continuă să lupte pentru a scăpa din spatele gratiilor, într-un nou proces care a avut loc miercuri la Tribunalul București. Avocații celor doi frați au făcut primele declarații după ce au ieșit din sala de judecată, dezvăluind că au depus plângeri penale împotriva presupuselor victime din dosarul care i-a băgat pe clienții lor în spatele gratiilor. Cei doi milionari susțin că presupusele victime au făcut declarații mincinoase și că încearcă să inducă în eroare organele judiciare, astfel că au decis să acționeze în instanță.

Potrivit avocaților fraților Tate, aceștia au formulat plângeri penale încă din aprilie 2022, mult înainte de a fi început procesul penal împotriva lor. Avocații consideră că presupusele victime joacă un joc periculos, plasând declarațiile lor într-o ordine cronologică greșită. Cei doi milionari au făcut apel la mai multe cereri de eliberare din arest preventiv, însă toate au fost respinse, motiv pentru care au cerut înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, cerere care a fost și ea respinsă.

”A formulat plângere împotriva acestor fete, începând cu aprilie, 2022, cu mult înainte să știe că există un proces penal, pentru inducerea în eroare a organelor judiciare. Au fost declarații mincinoase. Se joacă cu aceste chestiuni, pe care nu le plasează cronologic corect, este o tactică de-a lor și nimic concret, din punctul meu de vedere.

Toate chestiunile sunt praf în ochi. Spunea antevorbitorul meu că nu există o explicație pentru care ei sunt arestați, ceea ce este adevărat. Explicația mea, cea pe care am enunțat-o și cu alta ocazie, este una foarte simplă: notorietatea fraților Tate”, a declarat avocatul fraților Tate, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest