Andrew Tate susține că a fost amenințat cu moartea

 

Andrew Tate susține că se teme pentru viața lui, după nici 3 zile petrecute în arest. Britanicul spune că a primit amenințări cu moartea și susține că arestarea lui a fost un alt pas către o astfel de măsură definitivă care ar fi plănuită împotriva lui. Astfel, milionarul nu dă semne că ar recunoaște vreo vină în ceea ce privește acuzațiile de trafic de persoane și viol care îi sunt aduse, ci pretinde că totul ar fi doar acțiuni pe care o oragnizație secretă le-ar face împotriva lui.

La fel cum și-a obișnuit publicul, Andrew Tate este cel ”vocal” dintre frați, în timp ce Tristan păstrează tăcerea, chiar dacă se află în aceeași situație. Cobra vorbește despre mai multe „avertismente” care i-au fost aduse și despre faptul că a ajuns în arest pentru că a continuat să „greșească”, iar acum se teme că cineva va încerca chiar să-l omoare.

Fostul luptător devenit influnecer pe social media face, aparent, referire la o așa-zisă organizație secretă care controlează populația și care s-ar afla în spatele a ceea ce i se întâmplă, doar pentru că se dorește să-i „închidă gura”.

„Deja mi-au dat câteva avertismente. Sunt acum în punctul în care cred cu adevărat că vor încerca să mă omoare. Înțeleg că ai parte de trei greșeli în jocul ăsta. După prima încearcă să-ți închidă gura și să te discrediteze, ceea ce tocmai mi s-a întâmplat. După a doua greșeală încearcă să te bage la închisoare fără niciun motiv, iar la a treia greșeală te omoară. Deja mi-am irosit o greșeală și cred cu fermitate că vor încerca să mă omoare.”, a spus Andrew Tate, în clipul video care circulă în mediul online.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest