Angela Rusu, botez fabulos pentru fiica ei! ”A fost o seară explozivă! Nu ne-am uitat la bani!”

 

Angela Rusu a devenit mamă la 47 de ani și a vrut ca fetița ei, Maria Anais, să aibă parte de o petrecere ca-n povești. Mihaela și Silviu Prigoană au fost nași.

 

La data de 16 septembrie, la Cluj, Angela Rusu și-a botezat fetița, pe Maria Anais. Micuța a avut două perechi de nași: Mihaela și Silviu Prigoană, dar și Maria Dragomiroiu și soțul ei Bebe Mihu. În biserică, ambele nașe au fost îmbrăcate în costume populare, la cererea expresă a mămicii.

 

Petrecerea a avut loc la un local de lux din Dej și a costat, potrivit Click!, nu mai puțin de 25.000 de euro. Dan Bittman a fost cel care a întreținut atmosfera, iar organizatorii au comandat un castel special din Ucraina învaloare de 2000 de euro pentru copiii prezenți la eveniment

 

„Holograf este trupa preferată a Angelei și am vrut să-i fac o surpriză ei, dar și invitaților noștri, a fost o seară explozivă, ne-am distrat pe cinste la prima petrecere din viața fetiței noastre. Invitații s-au simțit bine, au dansat, au cântat. Nașii Măriucăi sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, dar și Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, buni prieteni de familie, care ne-am dorit să fie și părinții spirituali ai micuței noastre. Am avut invitați din țară, dar și din străinătate, în special din Ucraina, unde Angela a cântat destul de mult în ultima perioadă și unde ne-am făcut mulți prieteni. Am plecat destul de devreme de la petrecere, pentru că am respectat condițiile acestor vremuri, însă dacă ar fi fost după noi, cred ca petrecerea s-ar fi spart a doua zi dimineață. A fost un eveniment tare frumos. Nu ne-am uitat la bani”, a declarat Marius Moldovan, soțul Angelei Rusu, pentru Click!.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest